Nu kommer vår nya MI bok i handeln och vårt förlag Studentlitteratur erbjuder den till specialpris.

Se förlagets erbjudande här: 

Det har gått några år nu, sedan 1997, då Tom Barth och jag i skrev den mycket uppskattade artikeln "Vankelmodets dynamik - om ambivalens som tillgång vid förändring". Den gången i PSykologtidningen 16/1997 och med ambitionen att beskriva hela Proschaska Di Clementes The stages of Change - model.

Vår nya MI-bok har fått titeln MI-  samtal och förhållningssätt. Att framkalla förädla och förankra motivation. Den handlar om det essensiella i MI  och som jag brukar beskriva som "The art of listening in order to hear the language of change." MI handlar mer om att lyssna än om att prata själv. "Att lyssna noga och sammanfatta väl".

2018-06-13 By christina 0 Comments

Nu börjar ansökningarna komma in till Nordisk TNT i Grenå, Damark.  Huvudtränarna Nina Elin Andersen Norge och Helene Foss Danmark är tillsammans med hjälptränarna Solveig Storbakken Norge och Tobias Sandberg  Sverige i full gång med planering av innehållet och en grupp erfarna MINTies har utsetts att tillsammans med Tom Barth, Norge bedöma ansökningarna.  Bedömningsgruppen består av Paula Sofi

Sista uppdraget före sommarledigheten, 6 juni en sommarvarm inspirasjonsdag i Sandefjord, Norge.